X-Lite 4

Skriv ut
X-Lite 4

JtlcIktSfogAAAABJRU5ErkJggg==

Exempel på hur X-Lite 4 ska ställas in tillsammans med SIP-konto.
Fyll i det anknytningsnummer (User ID) du har fått. I det här exemplet 1234.
Fyll sedan i domän (Samma som proxy-adress i de uppgifter du fått. Fyll i rätt IP-adress!), lösenord samt Display name och Authorization name.
Vi har här valt att använda samma uppgifter som ditt anknytningsnummer/användarnamn.
Till sist skriver du in Proxy-adress (Samma adress som du fyllde i under fältet "Domain".)

I de fall du inte får något ljud i ev. headset kontrollerar du inställningarna under Preferences->Devices. Kontrollera även med IT-tekniker att
brandväggen inte blockerar ljudpaket.

Observera att vi inte har någon support på X-Lite och dess funktioner eller konfiguration som inte har med kontoinställningar ovan att göra.
Besök tillverkarens supportforum för frågor rörande programmets funktioner: https://support.counterpath.com/counterpath

Bilagor