Vidarekoppla Samtal Cisco Bordstelefon 7941/79XX m.m.

Skriv ut
(Med reservation för att det kan vara olika beroende på FW).

Steg 1 Upprätta ett samtal.

Steg 2 Tryck på knappen överför(knappen under överf) på displayen.

Steg 3 Slå numret till personen ni önskar överföra samtalet till eller kö/växel osv. Tryck på Dial om ni önskar ringa upp snabbare än "default" uppringning.

Steg 4 Tryck på överför antingen efter att ni pratat med personen ni skickar över samtalet till eller innan för att släppa samtalet helt.