Snabbguide - Gigasetanvändning

Skriv ut

För att vidarekoppla samtal via gigaset C610 IP.

1. Ta emot ett samtal som vanligt.
  2. Tryck på ext.samtal slå nummret följt av 5 sekunders väntan eller Grön lur.
  3. Då samtal kopplats över och du talar med motparten berätta att ni har inkommande samtal.
  4. Tryck på Inställn. Följt av - koppla samtal.

För att vidarekoppla samtal via gigaset 510 IP.

1. Ta emot ett samtal som vanligt.
  2. Tryck på vänsterpil. Du får nu upp en lista med nummer att koppla till. Välj enhet och tryck OK.
  3. Då samtal kopplats över och du talar med motparten berätta att ni har inkommande samtal.
  4. Tryck på Lägg på luren för att koppla över personen som ska kopplas eller tryck på Tillb. För att få tala med denne igen.

Vidarekoppling av samtal via handenhet.

Gå bara igenom detta steget om ovan guider inte fungerar.

För att göra detta måste man ibland aktivera något som heter SIP Info.

Öppna Webbsidan(Ip-adressen för basenheten) > Telephony > Advanced Settings

Aktivera SIP info för att signalerna ska överföras som kod.

Klicka därefter på Set för att spara.

• Noteringar ang. vidarekoppling. Om samtal fastnar och man slår fel nummer tryck på grön lur för att få tillbaka personen som ringde på linjen och gör om proceduren.

Göra reset - Rekommenderas INTE på egen hand.

N510 IP PRO - Basenhet

Koppla ur ström

Håll inne sök/registrering

Samtidigt koppla tillbaka strömmen.

Låta vara i minst 3

Handenheten tappar kontakten.

Reset - Handenhet

Hålla inne knapp 1+4+7

Trycka och hålla inne röd/lägga på luren

Service på displayen.

Skriva in en kod 4685463.

Sätter på som vanligt.