Nedgradera till Stable 1.3.1 ifrån 1.4.0

Supportportal  »  Kunskapsdatabas  »  Tittar på artikel

Skriv ut
För att gå tillbaka föregående version av Stable (v.1.3.1):

1. Avinstallera den nyare versionen av Communicatorn.

2. Ladda ned och installera den tidigare versionen:

Unified 2.0

Windows - https://portal.weblink.se/communicator/x86/stable/windows/Communicator-1.3.1.msi

Mac - https://portal.weblink.se/communicator/x86/stable/osx/Communicator-1.3.1.dmg

3. För att kopiera din fil med inställningar, öppna kommandotolken och kopiera in följande:

cd %APPDATA%
copy /y "weblink\Unified Communicator\settings.ini" "..\Local\weblink\Unified Communicator"

>Tryck sedan enter.

4. Starta din Communicator (Om den redan är igång Starta om den).