Mobiltelefoni i utlandet

Skriv ut
Röstbrevlåda

Nummer till röstbrevlådan:

+46 738 852 555

Om en manlig röst ber er ange röstbrevlåda testa med nummer eller anknytningsnummer som ni har i växeln tillsammans med röstbrevlådans Lösenord.

Har ni inte dessa uppgifter maila eller ring till oss.

Mobildata

SMS skickas ut när man nått 80% av taket (Standard 625kr) och sedan vid 100%. Ett SMS skickas ut automatiskt med instruktioner om hur man själv kan höja taket.
Kostnadstaket löper över varje kalendermånad.
I tjänsten "Surf i Europa 79kr/dygn" ingår 100mb datatrafik och sedan stryps hastigheten till 48kbit/s.
100mb-gränsen återställs varje dygn. Kostnadstaket gäller även för denna tjänst.