Att spela in röstmeddelanden

Skriv ut
För ex ”TBR” Time based routing, alltså att öppna och stänga växel på förutbestämda
klockslag eller (IVR) knappval eller dylikt.

Ring 031 - 78 78 679 och följ instruktionerna.
Spela in det röstmeddelande som du vill ha inspelat.
Spara och kom ihåg den fyrsiffriga koden som spelas upp i telefonen.
Ring igen om du vill spela in ytterligare meddelande.

Maila de fyrsiffriga koderna till support@weblink.se
Och skriv samtidigt vad exakt de skall vara till, om det skall vara till flera tjänster.

Instruktioner:

Ring 031 – 78 78 679 och tala in meddelande efter damens instruktioner
Tryck # när du har talat färdigt.
För att lyssna tryck 1
För att spara tryck 2 kom ihåg det nummer du får av damen, maila in till support@weblink.se
För att inte spara och spela in ett annat meddelande tryck 3.