Problem med mobilsamtal - Klarrapporterad 2018-06-19 14:00

Skriv ut

19 Juni. 07.50: Trafiken har fungerat bra sen 13.03 igår och störningen är nu klarrapporterad. Grundorsaken kommer fortsätta undersökas.

14.00 Leverantören bekräftar att det börjar se bättre ut, på grund att störningens storlek har de valt att inte klarrapportera händelsen. Klarrapportering kommer under morgondagen tisdag om det håller i sig.

ca 11:30 uppkom en driftstörning på mobilsamtal, leverantören felsöker men det verkar vara ett större fel som drabbar många kunder.