There was a problem loading the comments.

Problem att koppla upp och ta emot mobilsamtal - Skåne m. Omnejd - Klarrapporterad 2018-09-05 15:09

Support Portal  »  Operating status  »  Viewing Article

Print
kl: 12.00 - Just nu har vi en driftstörning som påverkar 3g nätet i Skåne med omnejd. Detta innebär att det kan vara svårt att koppla upp och ta emot mobilsamtal.
Det kan hjälpa att låsa telefonen till att enbart använda 2g-nätet så länge.

kl: 13:14 - Även 4G är påverkat. Orsaken är ett troligt strömavbrott på en transmissionsnod i Kristianstad, tekniker är på väg till platsen.

kl: 13:20 - Konstaterat fiberavbrott i Kristianstad, man beräknar ha svetsning klar kl. 17:00.

kl: 15.09 - Klarrapport. Fibern är skarvad och allt är i normal drift igen.

Share via